Wintersport in Ortisei, Italië

Ortisei: wintersport voor jong en oud

Ortisei is een bergdorp vanwaar u een fraai overzicht heeft over het Val Gardena en de steile piek de Sasso Lungo. Het dorp wordt ook wel St. Ulrich of Urtijëi, de bebouwing in het dorp is veelal geschilderd in pasteltinten, erg opvallend. Door Ortisei stroomt de rivier de Torrente Gardena, in Val Gardena is Ortisei tevens één van de grootste plaatsen.

Voorzieningen in Ortisei

In Ortisei zijn voorzieningen die uw wintersport aangenaam zullen maken. Voor de beginnende skiërs en snowboarders zijn er 2 grote skischolen, ook is er een groot openbaar zwembad in Ortisei. Naast deze voorzieningen zijn er ook supermarkten, restaurants en verschillende winkeltjes in het autovrije centrum.

Pistes van Ortisei

Waar het natuurlijk om draait zijn de pistes van Ortisei. De snowboarders kunnen zich uitleven in het funpark met halfpipe bij de stoeltjeslift 'Catores op de Seceda'. Ook voor de skiërs zijn er in het skigebied Val Gardena genoeg pistes om dagen vol wintersportplezier te beleven. Uw skipas geeft ook toegang tot 11 andere skigebieden, waardoor u bijvoorbeeld de Sella Ronda kunt skiën, die maarliefst 4 van deze gebieden omvat.

Wintersportlocaties in Ortisei

locaties 1 t/m 4 van 4