Hotel Arcobaleno in Fai Della Paganella

Ligging

Hotel Arcobaleno is een luxe hotel gelegen in de gezellige skiplaats Fai Della Paganella in Italië. Dit moderne maar vooral luxe hotel heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van alle wintersportfaciliteiten. De skiliften en de prachtige pistes zijn op slechts 700 meter verwijderd van het hotel. Het centrum treft u ook aan op 700 meter, hier treft u verschillende restaurants, barretjes en winkels aan.

Verblijf

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet, bidet, föhn, satelliet-tv, kluisje, radio, telefoon en de meeste kamers hebben een balkon.De kamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Er wordt een bijzetbed geplaatst voor de derde persoon.

Foto's van Hotel Arcobaleno

Hotel Arcobaleno
Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno Hotel Arcobaleno

Wintersport naar Hotel Arcobaleno

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.