Hotel Al Sole in Fai Della Paganella

Ligging

Hotel Al Sole is een gloednieuw Hotel gelegen middenin het sfeervolle skidorp Fai Della Paganella. Het hotel is gevestigd in een prachtig pand uit de 15e eeuw. De ligging is zeer gunstig te noemen. Direct voor het hotel ligt een oefenweide waar kinderen of beginners kunnen skiën. De skilift die u naar het skigebied van Paganella brengt, ligt op 1 km afstand en is gemakkelijk te bereiken met de skibus of auto. Het hotel heeft namelijk een eigen skibus die u naar de skiliften brengt.

Verblijf

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet, bidet, föhn, satelliet-tv, kluisje, radio en telefoon. De meeste kamers beschikken over een balkon. De kamers zijn geschikt voor max. 3 personen. Voor de derde persoon wordt een bijzetbed geplaatst.

Foto's van Hotel Al Sole

Hotel Al Sole
Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole Hotel Al Sole

Wintersport naar Hotel Al Sole

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.