Appartementen Agostini in Fai Della Paganella

Ligging

Appartementen Agostini is een appartementencomplex gelegen in het gezellige skidorp Fai Della Paganella in Italië. De comfortabele appartementen zijn in Tirolerstijl gebouwd en hebben een gunstige ligging ten opzichte van het centrum, de pistes en de skiliften. Op slechts 100 meter treft u het sfeervolle centrum aan. Daarnaast liggen de pistes en de skiliften op slechts 900 meter van de appartementen. De bushalte van de skibus is op loopafstand gelegen.

Verblijf

De inrichting van de appartementen kan verschillen. Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en bidet, tv, keuken en meestal een balkon.

Foto's van Appartementen Agostini

Appartementen Agostini
Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini Appartementen Agostini

Wintersport naar Appartementen Agostini

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.