Résidence Chalets d'Arrondaz in Valfréjus

Ligging

In het gezellig skidorp Valfréjus is appartementencomplex Les Chalets d’Arrondaz gelegen. Dit sfeervolle en stijlvolle resort is gelegen in het nationaal park Vanoise. Résidence Chalets d'Arrondaz biedt u bovendien een perfecte ligging ten opzichte van de skilift en de winkels. U kunt gemakkelijk met de skilift, gelegen op ongeveer 100 meter van de appartementen, naar het prachtige skigebied. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde winkeltjes ongeveer 400 meter verwijderd van Les Chalets d'Arrondaz.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad, apart toilet, keuken met 4 kookplaten, koelkast, oven of magnetron en afwasmachine, tv (tegen betaling), skilockers en een balkon of terras.

Foto's van Résidence Chalets d'Arrondaz

Résidence Chalets d'Arrondaz
Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz Résidence Chalets d'Arrondaz

Wintersport naar Résidence Chalets d'Arrondaz

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.