Les Chalets de la Ramoure in Valfréjus

Ligging

Les Chalets de la Ramoure is een recent gebouwd appartementencomplex gelegen in het sfeervolle skiplaatsje Valfréjus. De appartementen zijn verzorgd en bieden u een zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de piste. Les Chalets de la Ramoure is namelijk gelegen aan de voet van de piste. Bovendien ligt Les Chalets de la Ramoure middenin hetcentrum van Valfréjus. In het centrum treft u verschillende winkels, barretjes en restaurants aan.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, apart toilet, keuken met koelkast, vaatwasser, kookgelegenheid en oven, tv en de meeste appartementen hebben een balkon of terras.

Foto's van Les Chalets de la Ramoure

Les Chalets de la Ramoure
Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure Les Chalets de la Ramoure

Wintersport naar Les Chalets de la Ramoure

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.