Wintersport in Valfréjus, Frankrijk

Geliefd door aantrekkelijke prijzen

Valfréjus is een zeer geliefde bestemming voor de wintersport door haar aantrekkelijke prijzen en uitstekende pistes. Valfréjus heeft direct aan de piste enkele grote appartementencomplexen met in de onderste laag restaurants, kroegen en winkels. Zo zit u altijd dicht bij de voorzieningen en dicht bij de gondel-lift die u afzet op een hoogte van ruim 2200 meter, midden in het skigebied.

Skigebied van Valfréjus

Het skigebied van Valfréjus is niet heel groot, maar heeft toch voor iedere wintersporter wel een geschikte piste te bieden. Met zo'n 60 kilometer waarvan de helft blauwe pistes zijn is dit een prima gebied om voor het eerst de latten onder te binden. Vooral de tocht van meer dan 10 kilometer die ver buiten de andere pistes loopt is een echte aanrader, al is het soms voor snowboarders wat lastig door de lange rechte maar smalle stukken.

Après-ski in Valfréjus

De après-ski in Valfréjus is aangewezen op enkele terrasjes waar het 's middags prima toeven is, 's avonds is er een enkele bar waar het met enige regelmaat wel gezellig is. Maar van een echte après-ski kunnen we niet spreken.

Wintersportlocaties in Valfréjus

locaties 1 t/m 8 van 8