Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets in Val d'Isère

Ligging

Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets is gelegen in het gezellige skiplaatsje Val d'Isère. Het gebouw bestaat uit grote chalets gebouwd in karakteristieke Savoyaardse stijl. Het sfeervolle centrum vindt u op slechts 200 meter en de skiliften liggen op 300 meter afstand van het complex.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, een kitchenette met elektrische kookplaten, koelkast, vaatwasser en een tv. De meeste appartementen beschikken over een balkon.

Foto's van Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets

Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets
Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets

Wintersport naar Résidences Les Jardins de Val et Les Verdets

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.