Hotel L'Aigle des Neiges in Val d'Isère

Ligging

Het gerenoveerde hotel L'Aigle des Neiges is gelegen in het gezellige centrum Val d'Isère. Dit prachtige 4-sterren hotel ligt op loopafstand van de skiliften en de pistes. Hotel L'Aigle des Neiges beschikt over een spacentrum waar u na een intensieve dag op de pistes heerlijk kunt ontspannen.

Verblijf

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, föhn, draadloos internet (WiFi), flatscreen-tv, telefoon, minibar en een kluisje. Deze kamers beschikken over een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Naast de standaard kamers biedt dit hotel ook superior kamers aan met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden en een bijzetbed voor de 3e persoon. De kamer is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar en is op aanvraag.

Foto's van Hotel L'Aigle des Neiges

Hotel L'Aigle des Neiges
Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges Hotel L'Aigle des Neiges

Wintersport naar Hotel L'Aigle des Neiges

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.