Résidence Les Valmonts de Val Cenis in Val Cenis

Ligging

Les Valmonts de Val Cenis is een recent gebouwd appartementencomplex, gebouwd in de prachtige Savoyaardse stijl. Het appartementencomplex is gelegen aan de voet van de pistes. Op ongeveer 300 meter van de appartementen vindt u het sfeervolle centrum, waar u heerlijk kunt genieten van de après-ski. Bovendien rijdt er gratis een skibus door het dorp. Daarnaast is er buiten voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook zijn er overdekte parkeergelegenheden, maar deze zijn tegen betaling.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en een apart toilet. Een compleet ingerichte kitchenette met kookplaten, koelkast, combi-oven en vaatwasser, tv en een balkon.

Foto's van Résidence Les Valmonts de Val Cenis

Résidence Les Valmonts de Val Cenis
Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis Résidence Les Valmonts de Val Cenis

Wintersport naar Résidence Les Valmonts de Val Cenis

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.