Wintersport in St. Sorlin d'Arves, Frankrijk

Veel sneeuw en zon

Dit oude bergdorpje St. Sorlin d'Arves heeft de laatste jaren een zeer positieve metamorfose doorgemaakt. Nieuwe skiliften, appartementengebouwen en après-skilocaties zorgen ervoor dat dit dorp een erg aantrekkelijke locatie voor een wintersport is geworden. Met een skigebied waar maarliefst 310 kilometer piste zijn en een dorp dat vele zon-dagen kent bent u verzekerd van een super wintersport!

Skigebied voor iedereen

Het skigebied Domaine Les Sybelles waar St. Sorlin d'Arves in ligt bevat 310 kilometers piste. Snowboarders kunnen in dit gebied prima uit de voeten door de vele afwisselende pistes en een funpark waar nog altijd dingen worden verbeterd. Voor beginnende skiërs is er een beginnerspiste en vele blauwe pistes om het skiën onder de knie te krijgen.

Après-ski in St. Sorlin d'Arves

Ook na het skiën is St. Sorlin d'Arves een prima locatie om te verblijven. Met gezellige bars als La Grotte du Yeti en de Avalanche kunt u uw skidag prima afsluiten met een mooi feest! Nog niet uitgefeest? Dan kunt u na sluitingstijd door naar d'Sybelles, een discotheek die net buiten het dorp ligt. Hier draaien altijd goede dj's om u een top feest te bezorgen!

Wintersportlocaties in St. Sorlin d'Arves

locaties 1 t/m 8 van 8