Wintersport in St. Jean d'Arves, Frankrijk

Typisch Frans skidorp

Het fantastische skidorp St. Jean d'Arves is de laatste jaren steeds populairder geworden onder Nederlandse wintersporters. Het dorpje is typisch Frans en heeft een prachtig uitzicht over het dal en de piste. Het dorp heeft er in de afgelopen jaren steeds meer nieuwe accommodaties bij gekregen waardoor het steeds gezelliger wordt.

Groot skigebied

St. Jean d'Arves ligt in het skigebied Domaine Les Sybelles, met ruim 300 kilometer een erg gevarieerd gebied. Zowel beginners als ervaren skiërs kunnen hier dagenlang plezier beleven. Via enkele rode pistes kunt u eenvoudig de andere dorpen in het gebied bereiken, ideaal als tussenstop op een lange skidag. Dit skigebied heeft ook relatief gezien de meeste off-piste afdalingen van Frankrijk, dit is echter op eigen risico.

Horeca in St. Jean d'Arves

Na een dag op de piste kunt u, doordat St. Jean d'Arves op het zuiden ligt, heerlijk van de zon genieten op de terrasjes. Zo is het terras van La Bouche erg populair en zult u daar vroeg bij moeten zijn. Als dit terras geen ruimte meer heeft kunt u altijd nog bij de Vie gaan zitten, deze feestkroeg heeft ook een prima terras. Waarna u eventueel 's avonds door kunt gaan met de après-ski.

Wintersportlocaties in St. Jean d'Arves

locaties 1 t/m 4 van 4