Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 in St. François Longchamp

Ligging

Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 is een mooi appartementencomplex gelegen in het centrum van het gezellige dorp St. François Longchamp. Het complex is direct gelegen aan de skilift. Daarnaast vindt u bij de résidence een klein centrum met een supermarkt, bakker, restaurant en de après-skibar La Grotte du Yeti. U kunt met de skibus naar het grotere centrum. De bushalte is op slechts 100 meter verwijderd van de appartementen.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en apart toilet, compleet ingerichte keuken met keramische of elektrische kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, oven of magnetron en afwasmachine, tv en een balkon.

Foto's van Appartementen Le Hameau de St. Francois 1

Appartementen Le Hameau de St. Francois 1
Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1 Appartementen Le Hameau de St. Francois 1

Wintersport naar Appartementen Le Hameau de St. Francois 1

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.