Résidence Les Fermes de Samoëns in Samoëns

Ligging

Résidence Les Fermes de Samoëns is een appartementencomplex gelegen in het gezellige skidorp Samoëns. Het appartementencomplex is onderverdeeld in diverse gebouwen van maximaal 3 verdiepingen. Daarnaast beschikt dit complex ook over schitterende halfvrijstaande chalets. Het bruisende centrum vindt u op ongeveer 750 meter afstand van het complex. De gondel die u naar de prachtige pistes brengt is 1,5 kilometer verderop gelegen. Bovendien rijdt er gratis een shuttlebus die u naar de gondel brengt en weer naar de appartementen brengt.

Verblijf

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, tv, telefoon, keuken met mini-oven of magnetron, koelkast en een afwasmachine en een balkon of terras.

Foto's van Résidence Les Fermes de Samoëns

Résidence Les Fermes de Samoëns
Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns Résidence Les Fermes de Samoëns

Wintersport naar Résidence Les Fermes de Samoëns

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.