Hotel Les Balcons Village in La Plagne

Ligging

De résidence Les Balcons de Belle Plagne bestaat uit een hotel en een appartementencomplex die zijn verspreid over verschillende gebouwen die direct aan de piste liggen. De gebouwen zijn allen met authentiek hout gebouwd en dit draagt zeker bij aan de luxe uitstraling ervan. Door de goede ligging heeft u een mooi uitzicht over het skigebied Paradiski en is het centrum van Belle Plagne op loopafstand te bereiken. direct aan de piste en het centrum van Belle Plagne ligt op loopafstand.

Verblijf

Alle zeer comfortabele kamers zijn voorzien van een badkamer met bubbelbad, toilet en föhn, telefoon, satelliet-tv, kluisje, mini-bar en een balkon.

Foto's van Hotel Les Balcons Village

Hotel Les Balcons Village
Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village Hotel Les Balcons Village

Wintersport naar Hotel Les Balcons Village

Voor meer informatie over de locatie, het skigebied en de prijzen van de door u gewenste periode kunt u terecht op de website van de reisaanbieder.